Hva er Striphair Gentle Groomer?

 

The Gentle Groomer er en patentert, anti-bakteriell gummikloss som er laget slik at den kun tar hår som fra naturens side skal av (røytehår). Det vil si at den ikke drar ut hår som faktisk skal være igjen på kroppen. Den er også myk og fleksibel slik at den samtidig masserer hesten, stimulerer til økt blodgjennomstrømming i kroppen og den stimulerer også hårsekkene i huden til å produsere mer av de naturlige oljene i pelsen. Dette bidrar til en sunn og fin pels og reduserer også behovet for dusjing/vask av hesten. Denne nye modellen er også designet for bruk på hund og katt, noe som har blitt etterspurt av svært mange kunder.

Du kan bruke den til vasking av hest samt å dra av vannet etter spyling. Og den er kjempefin å bruke på tørkede svetteområder (etter sal/hodelagremmer).

Saddle Pad Saver, også den er en patentert gummikloss. Denne fjerner hår fra ditt rideutstyr, dekken, beinbelegg, klær, sofa, bilseter med mer uten å skade utstyret. Den kommer også i år i ny utførelse og design, men er enda ikke leveringsklar fra produsent.

Denne skal kun brukes på utstyr og ikke på pels.

Det finnes ikke slitasje på disse gummiklossene, så disse produktene har du for evig.

Vi håper denne informasjonen var nyttig for deg. Om det skulle være mer du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt.