Hva er StripHair Gentle Groomer?

 

The Gentle Groomer er en patentert, anti-bakteriell gummikloss som er laget slik at den kun tar hår som fra naturens side skal av (røytehår). Det vil si at den ikke drar ut hår som faktisk skal være igjen på kroppen. Den er også myk og fleksibel slik at den samtidig masserer hesten, stimulerer til økt blodgjennomstrømming i kroppen og den stimulerer også hårsekkene i huden til å produsere mer av de naturlige oljene i pelsen. Dette bidrar til en sunn og fin pels og reduserer også behovet for dusjing/vask av hesten.

Du kan bruke den til vasking av hest samt å dra av vannet etter spyling. Og den er kjempefin å bruke på tørkede svetteområder (etter sal/hodelagremmer).

Den lille børsten er perfekt til hode og bein samt til å fjerne tørket gjørme fra hovveggen.

Grooming Cloth (kluten) er en spesialutviklet gummiklut som du fukter du med rent vann og drar over hesten når du er ferdig med børstingen. Denne vil da fjerne støv og løse hår. Når du er ferdig, skyller du den i vann og henger den opp. Dette er mer hygienisk enn å bruke tøykluter o.l gjentatte ganger.

Bettys Best Healthy Skin er en spray bestående av kun naturlige ingredienser til bruk på tørr, flasset hud, gnagsår, insektsbitt mm.

Vi gjør oppmerksom på at Gentle Groomer-børstene kun skal brukes på pels og ikke på utstyr.

Vi har også et produkt som heter Saddle Pad Saver, også den er en patentert gummikloss. Denne fjerner hår fra ditt rideutstyr, dekken, beinbelegg, klær, sofa, bilseter med mer uten å skade utstyret.

Denne skal kun brukes på utstyr og ikke på pels.

Det finnes ikke slitasje på disse gummiklossene, så disse produktene har du for evig.

Vi håper denne informasjonen var nyttig for deg. Om det skulle være mer du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt.