Samarbeidspartnere

Vi jobber tett sammen med våre leverandører for å sikre at vi til en hver tid skal være oppdatert på produktinnhold og ha de beste kunnskaper om produktene.
 

StripHair

StripHair er et amerikansk firma som har utviklet den fantastiske Gentle Groomer-serien. Et nytt og unikt grooming-produkt for hester og andre pelsdyr.

I tillegg har de også utviklet Saddle Pad Saver for fjerning av hår på utstyr. Den kan også brukes overalt hvor hår har festet seg, for eksempel sofa, bilseter, klær mm. Et hvert hjem med dyr burde ha en slik.

Nordic Horse Equipment var de første i Norge som tok inn disse produktene og vi har tilegnet oss en meget god kompentanse på produktene.

 

FP Innovation

Fp Innovation står bak varemerket Hip Hoof. Dette er et svensk firma som er oppfinnere av Broddplattan samt fargede brodder.

Broddplattan er et unikt multiverktøy for rens, gjenging og skruing av brodder samt oppbevaring av broddene på selve platen.

Vi er eneimportør av disse produktene i Norge og Danmark.

hiphoof_logo.jpg

 

Northern Well

Northern Well er nok et svenskt firma. De produserer produkter som gir multifunksjonelle og fleksible opphengingsløsninger for et enklere hest- og friluftsliv.

Dette er unike produkter som forenkler opphenging, sikrer utstyr under transport og sparer plass i bil, lager og stall.

northern_well.jpg

 

Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim-konsernet er et av de 20 ledende legemiddelselskapene i verden. Selskapet, som ble grunnlagt i 1885, driver forskning og utvikling, produksjon og markedsføring av nye legemidler innen både human- og veterinærmedisin.

Nordic Horse Equipment samarbeider med dyrehelseavdelingen i Boehringer Ingelheim og har tatt inn deres produktlinje Equitop for hest. Disse produktene er 100% naturlige og det er ingen dopingrestriksjoner på dem.

Boehringer Ingelheim sponser den verdenskjente sprangrytteren Scott Brash, som bruker Equitop Myoplast på sine hester.
 

boehringer ingelheim.jpg